More Information:
- 13 posts - 7 authors - Last post: Feb 28, 2009sorun önbelleğe alma hızında mı ? vista kullanan herkeste bu şekilde önbelleğe alma durumu var mı? hdd nin okuma -yazma hızı normal gibi bad sector yok
- şeklinde firewire kablo varmıdır?eğer bulup kullanırsak firewire800 hızına ulaşabilirmiyiz?veya azda olsa hızda artma olurmu?malesef bilgisayarım e-sata desteklemediği için diskimin bu özelliğini kullanamıyorum ve biraz daha hızlı bir arabirim kullanabilsem fena olmaz
- aynen hp nin vardı teknosa da 1000tl üzeri bir alet o da fena
- 6 postsAncak Popomundo gerçek insanların katılımıyla var olduğundan, rahatsız edilemeyeceğiniz garantisini veremiyoruz
- hakkaten çok güzel geceydi ama yollar felçti çok fena yağmur vardı
- valla bılmıom fena sarkı deıl ama telfon cekımını dınledım ben baska cekımı var mı bılmıorum telf cekemı bıraz kotuydu sarkı fena deıl ama
- Bt var ancak casper a göre hdisc düşük ama netbook kullanım amacına bakarsak eğer 80gb fena sayılmaz
- com [Unleash] - Aklımda bi çok soru var ama Fall of the Crown şarkısının sonundaki piyano solosunu yazan insan azmanı arkadaşımız kim ? Nasıl
- İktisat bölümü fena değil kadroda eksikler var ama tamamlamayı düşünüyorlarmış elbette… Kamu Yönetimi bölümüne ilave yapılmış dünyaca ünlü sendikacılar
More:
- İşte Bomba Buna Derim
- Dantelli Sarışın Fıstiko
- Jamie J DDF 78 Adet HQ (Beyaz Çorapları İle)
- Hot Female Celebrities Wallpapers
- Hot Celebrities Sexy Wallpapers
- Ortaya Karışık..Rus Salatası
- Mandi Collins* Chrissy Blooms* Staci Plays & Kylie James
- Cynthia Sin - Dark-haired* sweet* sexy chick
- Ultra feminine bodies with beautiful pussy* teats and asses!
- Emma Watson Cıplak

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote

Bookmarks