More Information:
  1. 13 posts - 7 authors - Last post: Feb 28, 2009sorun önbelleğe alma hızında mı ? vista kullanan herkeste bu şekilde önbelleğe alma durumu var mı? hdd nin okuma -yazma hızı normal gibi bad sector yok
  2. şeklinde firewire kablo varmıdır?eğer bulup kullanırsak firewire800 hızına ulaşabilirmiyiz?veya azda olsa hızda artma olurmu?malesef bilgisayarım e-sata desteklemediği için diskimin bu özelliğini kullanamıyorum ve biraz daha hızlı bir arabirim kullanabilsem fena olmaz
  3. aynen hp nin vardı teknosa da 1000tl üzeri bir alet o da fena
  4. 6 postsAncak Popomundo gerçek insanların katılımıyla var olduğundan, rahatsız edilemeyeceğiniz garantisini veremiyoruz
  5. hakkaten çok güzel geceydi ama yollar felçti çok fena yağmur vardı
  6. valla bılmıom fena sarkı deıl ama telfon cekımını dınledım ben baska cekımı var mı bılmıorum telf cekemı bıraz kotuydu sarkı fena deıl ama
  7. Bt var ancak casper a göre hdisc düşük ama netbook kullanım amacına bakarsak eğer 80gb fena sayılmaz
  8. com [Unleash] - Aklımda bi çok soru var ama Fall of the Crown şarkısının sonundaki piyano solosunu yazan insan azmanı arkadaşımız kim ? Nasıl
  9. İktisat bölümü fena değil kadroda eksikler var ama tamamlamayı düşünüyorlarmış elbette… Kamu Yönetimi bölümüne ilave yapılmış dünyaca ünlü sendikacılar

More: